Assalamualaikum ....
Hai semua .. Selamat Datang ke Cik La Collection . Blogshop ini akan Cik La update mengenai barangan-barangan seperti Jam Tangan, Beg Tangan & Minyak Wangi . Barangan dari Cik Collection memang terbaik dan harganya memang berpatutan .
Bagi jam tangan , Cik La Collection tidak semata-mata menumpukan hanya untuk barangan wanita sahaja . Malah untuk lelaki dan kanak-kanak pun ada disediakan . Cik La harap awak semua boleh terjah satu-persatu collection dari blogshop Cik La ini .
Sokongan dari anda semua amatlah Cik La hargai ! :)
Terima Kasih ~
Sebarang pertanyaan boleh tanya terus di facebook Cik La --->> KLIK SINI !!!

♥♥♥ COUPLE WATCH ♥♥♥ RM90 Each Set

CP 001


CP 002

  CP 003


 CP 004


CP 005


 CP 006


CP 007
  

CP 008


CP 009
 


CP 0010


CP 0011



CP 0012



CP 0013
  


CP 0014



CP 0015
 


CP 0016



CP 0017
 

CP 0018
 


 CP 0019
 

CP 0020



CP 0021

 

CP 0022


CP 0023
 

CP 0024


CP 0025
 

CP 0026
 


CP 0027
 


CP 0028
 


CP 0029
 

CP 0030

  



Jika anda berminat boleh terus email ke : mamaauni12@gmail.com atau FACEBOOK !!
Nyatakan kod yang disediakan di atas :)

5 comments:

CikZaitul said...

maaf nak taye , kalau saye berminat bayar acane??
bila barang sampai ???
ni sume ori ke??
thx....

Cik La Collection said...

cara byr bank in terus ke acc cimb @maybank dik....acc no ade pd sidebar.

dik byr esok terus kita pos...brg akan smpai selewat2nya 3 hari.

brg 200 ke atas ori...yg lain replika

CikNana said...

couple jam nie 90 eh?rasa mcm nak beli je..:)

Cik La Collection said...

Haaaa . beliiii . Beliii !! :) Boleh aDD me kat Facebook ye :)

lieya syaira said...

jam yg nie ori ke
?